.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

10. 12. 2013

MAKE UP & OOTD


Ahojte, no..začala by som asi tým, že toto je môj úplne úplne prvý post s líčením a mojou fotkou. Dnes by som vám chcela ukázať moje najčastejšie a najobľúbenejšie líčenie..také čo nosím každý deň- do školy, von, do mesta,... :) Je to môj prvý príspevok z tejto kategórie a preto som nechcela vymýšľať nejaké experimenty.




Použila som tieto produkty:


Čo je nové ?
Dnešný krásny slnečný deň som si po škole užila s pohárom latte na teraske pred Mekáčom.
A ako ste svoj deň trávili vy ? 

9 komentárov:

  1. líčenie aj outfit sú krásne :) a veľmi sa podobáš na Peťku :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jéé ďakujem :D áno, áno..podobáme sa, všetci to hovoria :)

      Odstrániť
  2. Líčení je moc pěkné!:)
    Jsi hrozně krásná:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásna! :) a veľmi sa mi páči aj košeľa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aká si krásna!! líčenie je tiež veľmi pekné,také jednoduché a ty určite ani nič viac nepotrebuješ,si pekná aj bez toho :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥