.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

22. 12. 2013

PEELINGOVÉ ČISTIACE MLIEKO



V dnešnom príspevku sa budem venovať výrobku, ktorý ma počas testovania veľmi milo prekvapil . Je to telové peelingové čistiace mlieko s vôňou granátového jablka. 


Škoda, že popri čítaní nemôžte cítiť tú vôňu..je úžasnááá! :3 Nie je ani nevýrazná, ale ani vtieravá a vydrží dosť dlho. Zloženie tohto výrobku je prírodné, obsahuje minerály z Mŕtveho mora, vitamín E, esenciálne rastlinné oleje, extrakt z Aloe Vera a morské riasy Algae. Prášok z marhuľových jadier odstráni odumreté bunky a pleť je potom jemnučká a čistá. Keďže je to mlieko, má intenzívny hydratačný účinok a podporuje obnovu kožných buniek. Použitie je také isté ako pri bežných peelingoch-naniesť na vlhkú pokožku, nechať chvíľu pôsobiť a opláchnuť. Balenie má 500ml a stojí 9,90€.


Tento výrobok mám zo stránky Bio Beauty- určite choďte kuknúť, môžte tam nájsť rôzne druhy tohto peelingu (levanduľa, mango, orchidea, ruža,...) a veľa iných výrobkov, ktorými môžte potešiť nie len seba, ale aj vašich blízkych :) 

Čo na to poviete ? :)




1 komentár:

Ďakujem za Váš komentár ♥