.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

15. 11. 2014

JESENNÉ VEČERY



Dni sa skracujú, večery sú dlhšie a dlhšie...Preto som sa rozhodla napísať krátky príspevok o tom, ako si ich spríjemniť a naplniť pozitívnou energiou. :) Keď sa povie slovko relax, predstavím si pohodlné kreslo, mäkkučkú deku, zapálenú voňavú sviečku, dobrú knihu,časopis alebo film a k tomu všetkému nesmie chýbať teplý ČAJ. A na tento nápoj je zameraný dnešný článok. Zostavila som rebríček mojich troch najobľúbenejších z byliniek z našej domácej záhradky. 




Mätový čaj patrí k najchutnejším a je výnimočný hneď z niekoľkých hľadísk: pomáha pri bolesti hlavy, posilňuje nervovú sústavu, má upokojujúce účinky,... Na prípravu sa odporúča čerstvá mäta...Stačí zaliať päť lístkov horúcou vodou, lúhovať 5 minút a ochutiť medom (alebo trstinovým cukrom) a citrónom. 

Žihľavový čaj má čistiace účinky a môžem potvrdiť, že s pleťou robí naozaj zázraky. Ak máte problémy s akné, určite uvidíte rozdiel. ;) Mne pomáha.

Šalviový čaj obsahuje antioxidanty, prispieva k prirodzenej obranyschopnosti organizmu a pomáha pri bolesti hrdla. 







Čo vy a čaje ? Aký je Váš obľúbený ?


2 komentáre:

  1. Krásny článok♥milujem čaje a hlavne cez takéto obdobie.Mätový čaj je veľmi dobrý a zvlášť vlastný vypestovaná mäta so záhradky milujem:3
    http://theworldbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny článok :) a so všetkými názormi súhlasím:) Ja mám najradšej mätový a pijem ho asi každý deň :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥