.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

2. 1. 2015

AKO SI ORGANIZUJEM DIÁR...



S každým novým rokom sa spája aj nový diár. Patrím medzi ľudí, ktorí sa snažia organizovať svoj čas a preto je diár mojou pravou rukou. Myslím si, že základom úspechu je vedieť si dobre zorganizovať čas. A keďže správnemu rozvrhnutiu času veľkou mierou pomáha práve správne zorganizovaný diár, rozhodla som sa napísať pre Vás pár tipov, ktorými sa riadim ja:


1. Dostatok priestoru
Veľmi dôležitou vecou je, aký diár potrebujete. Ak máte radi naplánovanú každú hodinu dňa, vyberte si variantu, kde budete mať dostatok priestoru na písanie. 

2. Časové údaje
Keď sa objednám napríklad ku kozmetičke, k patričnému dňu si zapíšem aj čas. Znie to jednoducho, ale tak sa vyhnem zbytočnému stresu a loveniu v pamäti, kedy sme sa to vlastne dohodli.

3. Farby
Zvýrazňovanie má viac výhod. Diár je nielen veselý a farebný, ale hlavne viem čo ma čaká a čo musím splniť. 
Farebné post-it papieriky sú tiež dôležitou súčasťou. Používam ich na poznámky, zoznam vecí, ktoré si musím vziať na internát alebo vecí, ktoré si potrebujem kúpiť. Potom ich len odlepím a zahodím.
Moje obľúbené sú aj nálepky. Tie mi vždy pripomenú narodeniny kamarátov a známych. 

4. S predstihom
Upokojuje ma, keď viem, že mám ešte dostatok času na vykonanie nejakej úlohy. Samozrejme, nie vždy sa to dá, ale pokiaľ je to možné, snažím sa plánovať úlohy aspoň s čiastočným časovým predstihom :D




Ako ste na tom vy? Máte svoj diár alebo Vám stačí kalendár v mobile ?
Rada si prečítam aj Vaše vychytávky.





6 komentárov:

  1. Ja som diárový nadšenec! Minulé roky som vždy hľadala najkrajší diár v rôznych časopisoch a milovala som to pravidelné zapisovanie. Potom som dostala na promócie Filofax a odvtedy si už asi ani iný diár nedokážem u seba predstaviť :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tebou, filofax má dostatok priestoru pre všetky plány :) mne by sa tiež niečo také zišlo :D

      Odstrániť
  2. Super článok ! Toto je prvý rok čo som si založila diár ( mám ho z EMMA) takže ďakujem za tipy :)

    http://pajameysik.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja zboznujem svoj diar :) bez neho by som sa citila ako bez hlavy :) pekny clanok!

    Pozyvam na sviatnocnu giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dakujem. Tiez ten svoj nosim vzdy so sebou ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥