.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

22. 1. 2015

TANGLE TEEZER


Dnes bude reč o kefe na vlasy,ktorá sa volá Tangle Teezer. Už je to nejaký ten čas, čo tieto kefy prišli k nám na Slovensko a som si istá, že ste už o tejto skvelej vecičke počuli alebo čítali na všetkých možných stránkach. Pozitívnych ohlasov na tento výrobok bolo neskutočne veľa a o recenziách na blogoch ani nehovorím,  a tak som sa rozhodla tento „super zázračný výrobok“ vyskúšať a napísať Vám aj môj názor.





Tangle Teezer je profesionálna kefa na vlasy, ktorá rozčesáva vlasy bez nepríjemného ťahania a taktiež zabraňuje ich zamotaniu a lámaniu, čím napomáha predchádzať mechanickému poškodeniu. Je vhodná pre všetky typy vlasov. Má síce nezvyčajný, ale zato veľmi pohodlný tvar, ktorý perfektne pasuje do ruky, takže sa s ňou pracuje veľmi ľahko a jednoducho.

Tu sú moje dojmy:

Neviem ako pre Vás, ale pre mňa bolo rozčesávanie mokrých, ale aj suchých vlasov pomocou hrebeňa veľmi nepríjemné a z hľadiska starostlivosti o vlasy aj nešetrné. Vybrala som si väčšiu verziu Tangle Teezer Original a od tej doby, čo ju mám, som už na rozčesávanie nepoužila nič iné. Neťahá, netrhá, po česaní sú vlasy hladké, lesklé a majú jednotný vzhľad.  Boli obdobia, ktoré boli pre mňa viac stresujúce ako obvykle. Začali mi padať vlasy a celkovo sa aj zjemnili.  Toto je spôsob, ako ich aspoň trochu chrániť a neničiť.  „Štetiny“ sú v porovnaní s klasickým hrebeňom oveľa mäkšie, jemnejšie, počas česania príjemne premasírujú pokožku a tiež z vlasov odstraňujú nečistoty, ako napríklad prach alebo pozostatky vlasových stylingových prípravkov. Z vlastnej skúsenosti odporúčam odkladať kefu štetinkami nahor, pretože sa zvyknú na okrajoch ohnúť.

Na výber je množstvo typov a farebných prevedení, takže si každý nájde tú svoju. Tangle Teezer beriem všade so sebou, no na cestovanie je podľa mňa najvhodnejšia Tangle Teezer Compact Styler. Má ešte praktickejší tvar a tiež aj šetrný obal, ktorý chráni štetiny pred ohnutím alebo akýmkoľvek poškodením počas cestovania. Menšia veľkosť umožňuje nosiť kefu stále pri sebe a použiť ju vždy, keď je treba. Ďalším plusom sú originálne farby a vzory, ako napríklad Shaun the Sheep, vzor leoparda, či farby s kovovým odleskom, napríklad čierno zlatá... Ďalšia varianta je Tangle Teezer Salon Elite. Je veľmi podobná typu Original, ale má o niečo jednoduchší a oblejší tvar. Na stránke je dostupná v podobných farebných variantách. Na rozčesávanie mokrých vlasov je určená Tangle Teezer Aqua Splash. Tá je dostupná v ružovej, čiernej, zelenej a modrej farbe. A je tu niečo aj pre malé slečny – Tangle Teezer Magic Flowerpot s nádobkou na sponky a gumičky.

Objednala som si ju v e-shope parfums.sk. Na tejto stránke nájdete všetky druhy a aj farebné prevedenia. Cena je v rozmedzí od 7 do 11 eur, záleží od typu.

Každopádne si myslím, že je to v pohode cena a ja svoju investíciu určite neľutujem. Práve naopak. Pokiaľ sa chcete o svoje vlasy starať čo najlepšie a najšetrnejšie, určite Vám ju odporúčam.

A čo vy? Tiež používate kefu Tangle Teezer? Ak áno, aké s ňou máte skúsenosti? 
Rada si prečítam Váš názor na tento výrobok v komentároch.

3 komentáre:

  1. Pro mě to byl malý zázrak, vlasy se mi hrozně cuchají, najednou je rozčešu raz dva :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dnes som ju dala odskúšať aj kamarátke a povedala, že mi ju už nevráti :D že si konečne rada češe vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. já si nemohu vynachválit, mám už dokonce dva;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥