.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

25. 1. 2016

TOP 3 PRODUKTY ZA ROK 2015 #2

Ahoj! Pripravila som si pre Vás druhú časť článku zo série „TOP 3 PRODUKTY ZA ROK 2015“. V prvom článku (TU) som sa venovala starostlivosti o pleť a dnes som sa zamerala na make-up.


Prvým TOP produktom bol pre mňa za uplynulý rok jednoznačne make-up WAKE ME UP od Rimmel London. V lete som mala odtieň 103 TRUE IVORY a teraz, v zimnom období používam svetlejší odtieň 100 IVORY. Ide o rozjasňujúci make-up s veľmi príjemnou krémovou konzistenciou. Ľahko sa roztiera, či už hubkou, ale aj štetcom. Dávkovanie je taktiež super vďaka pumpičke, ktorou si môžete presne regulovať množstvo make-upu, ktoré chcete použiť a nemôže sa stať, že vytečie. Obsahuje drobné perličky, ktoré zaručia pleti rozjasnenie a prirodzený lesk. Má ochranný faktor SPF 15 pre ochranu proti škodlivému slnečnému žiareniu. S WAKE ME UP som naozaj veľmi spokojná, moja pleť je po nanesení zjednotená, vyzerá sviežo, prirodzene a navyše, dobre prekryje nedokonalosti. 
Tento makeup je dostupný v štyroch odtieňoch: Ivory, True Ivory, Classic Beige, True Beige.





Ďalším TOP produktom je srdiečková lícenka Blushing Hearts, ktorá je od I heart Makeup značky Makeup Revolution. Povedzme si úprimne, kto by si nezamiloval ten roztomilý obal? Nechala ovplyvniť rôznymi recenziami na blogoch a YouTube kanáloch a pozitívne hodnotenie smerovalo nie len na obal, ale aj na odtiene. Preto som sa rozhodla, že ju vyskúšam. Používam odtieň Candy Queen Of Hearts, je to veľmi príjemný ružovkastý odtieň, ktorý má pekný prirodzený finish. V ponuke sú ešte ďalšie štyri odtiene: Peachy Keen Heart, Blushing Heart, Iced Hearts, Bursting With love a Peachy Pink Kisses.

Je to kombinácia troch odtieňov, takže sú to akoby tri lícenky v jednom. Vlastne viac –pri kombinácii dvoch alebo všetkých troch odtieňov. Ja ich väčšinou miešam po dvoch, ale raz za čas mám náladu len na prostredný- broskyňový. Odtiene sú veľmi dobre pigmentované a takmer vôbec neprášia. Výdrž je podľa mňa výborná. Navyše balenie má celých 10g, takže ho budem používať asi navždy.
To najroztomilejšie balenie by som tu mohla chváliť ešte dlho, ale zostručním to. Vonkajšie balenie je celé papierové a samotná lícenka je v plastovom obale. Jediné, čo ma na tomto obale mrzí je to, že sa môže ľahko poškodiť.




Posledným TOP produktom je minuloročná novinka od Rimmel, rúž Lasting Finish Nude by Kate. Pôvodný elegantný čierny dizajn je teraz v bledučkom nude prevedení s bielym podpisom Kate. Čo naň poviete? Podľa mňa vyzerá krásne. Mám odtieň 040- keď som ho na začiatku otvorila a uvidela ten odtieň, priznám sa, nebola som moc nadšená, preto že som zvyknutá na ešte bledšie nude odtiene. Ale keď som ho vyskúšala, ostala som prekvapená, lebo na perách vyzerá veľmi pekne a prirodzene. Ďalšia vec, ktorá sa mi ma na tomto výrobku páči je jeho výdrž. Určite nie je nadpriemerná, skôr priateľná a dá sa prirovnať k ostatným rúžom Rimmel od Kate.



Aké sú vaše tri najobľúbenejšie produkty za rok 2015? Budem rada, ak sa o ne podelíte v komentároch. 

5 komentárov:

  1. Makeupy od Rimmelu mam rada, i kdyz konkretne s timhle zkusenost nemam. A srdickova tvarenka me lakala dliuho, ale v posledni dobe mam radeji spise matne :) Jinak ja jsem ai z dekorativky za minuly rok hodne oblibila napriklad gel na oboci od Essence nebo dlouhotrvajici rtenku od Rimmelu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Makeupy od Rimmelu mam rada, i kdyz konkretne s timhle zkusenost nemam. A srdickova tvarenka me lakala dliuho, ale v posledni dobe mam radeji spise matne :) Jinak ja jsem ai z dekorativky za minuly rok hodne oblibila napriklad gel na oboci od Essence nebo dlouhotrvajici rtenku od Rimmelu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Líbí se mi ten makeup, bohužel by byl na mě asi tmavý, jako snad každý makeup z drogerie :/
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento makeup od rimmel bych rada vyzkousela. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Make-up vyzerá super. Na jar sa bude hodiť skvelo, tak sa na neho potom pozriem. Ďakujem za tip :) Kika - Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥