.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

13. 1. 2016

WISHLIST

Často sa mi stávalo, že keď som vyrazila na povianočné nákupy, nechala som sa zviesť všetkými výpredajmi a nakúpila som veci, ktoré ma v tú chvíľu neskutočne ohúrili. Po krátkom čase som si ale uvedomila, že to nebola úplne správna voľba, a tak oblečenie, ktoré som vtedy tak nevyhnutne "potrebovala" stojí v skrini. Tiež to poznáte ?? Práve preto sa snažím vytvoriť si wishlist vecí, ktoré ma zaujali a môžem si tak ujasniť, či ich naozaj potrebujem. Nazbieralo sa ich celkom dosť, tak som si povedala, že Vám ich ukážem. 

1. Vesta je momentálne veľkým trendom a ja som mu pravdepodobne tiež podľahla. Myslím, že sa bude dať dobre kombinovať k nohaviciam, ale aj šatom. Pekné kúsky som videla v ZARE a v F&F. 

2. Bucket bag. Niečo podobné už mám, ale na štýl batohu. Chcela by som ale niečo elegantnejšie.

3. Doplnky, tých nie je nikdy dosť. 

4.  Chcela by som nájsť dobre padnúce skinny jeans. Nejaké typy, kde by som ich mohla nájsť? 

5. Cardigan. Podobný som videla v C&A vyzerá úžasne. 

6. Košeľa je jedným z basic kúskov, ktoré zachránia asi každý outfit. Preto by som ju chcela doplniť do môjho šatníka. 




Aké veci máte vo svojom wishliste Vy? Teším sa na Vaše komentáre. 

3 komentáre:

Ďakujem za Váš komentár ♥