.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

18. 5. 2013

NÁUŠNIČKY

Ahojtee, dnes som si pripravila mini príspevok o mojom najobľúbenejšom doplnku-náušniciach. Dnes som mala konečne trošku viac času, a tak sme sa spolu s mojou sestrou pustili do výroby niekoľkých kúskov z FIMO hmoty. Niektorí viete o čo ide, ale pre tých, ktorí ju nepoznajú, je to hmota podobná plastelíne, ktorá  sa dá kúpiť v rôznych farbách a po upečení alebo uvarení zatvrdne a zachová si taký tvar, aký vymodelujete. Je to super vecička, z ktorej sa dá vyrobiť hocičo...náušnice, prívesky, brošne...Chce to ale veľkú dávku trpezlivosti a času !

A tu sú moje náušničky :)




Páčia sa ? 
Máte aj vy skúsenosti s touto hmotou ? Ak áno, aké ?? 

13 komentárov:

  1. jé ty jsou krásné :)
    a Fimo hmotu neznám :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. delicious :)nenosím nič podobné, ale takéto práce sa mi páčia lebo je to kreatívne a hlavne ručne robené

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj ja pracujem s Fimo a tieto náušnička sú krásne :) ďakujem za inšpiráciu ak chceš pozri sa na môj blog mám tam práve GIVEAWAY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak to su chutné náušničky! Fimo mám doma ale ešte som nevytvorila nič tak krásne. Možno raz....
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ďakujem za komentáriky a som rada, že sa vám tento príspevok páči :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. skúsenosť nemám, ale tie náušky sú všetky do jedného rozkošné!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj...aj ja milujem nausnice..hlavne orientalne a velkeee,,,,ale tieto tvoje su velmi chutne !!! :) Co povies na vzajomny follow ??? Let me know ! :)

    http://dzejzetko.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já mám doma spoustu naušniček z FIMO hmoty. Dělala jsem si je sama a nebo moje teta (je cukrářka a s tvarováním postaviček a ruzných věciček má zkušenosti). Mám různé zvířátka, kytičky, cukrovinky, ovoce...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásne,chutné :) fimo poznám,mám z neho veeľa výrobkov :))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥