.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

23. 6. 2013

NUDE vz. RED


ZDRAVÍM ! 
Dnešný príspevok sa bude niesť v znamení nude vz. red.  Vybrala som si produkty značky RIMMEL a pustila som sa do testovania. 

Ako prvý som otestovala lak na pery Apocalips 100 PHENOMENON. Má krémovú konzistenciu-podobnú ako lesk, ale sýtosť farby by som prirovnala k rúžu.  Perfektne vytvarovaný aplikátor dobre kopíruje pery a zabezpečí rovnomerné nanášanie lesku. Čo by som tomuto laku vytkla je, že po čase vytvára fľaky a zlieva sa. 

 Lak na pery Apocalips 303  APOCALIPTIC má podobné vlastnosti ako 100 PHENOMENON, ale je na tom trošku lepšie, preto že nevytvára fľaky. Má naozaj silnú pigmentáciu a na dosiahnutie výrazného vzhľadu stačí naniesť len malé množstvo laku. V porovnaní s nude odtieňom nie je použiteľný na každý deň, preto že je na mňa až moc výrazný. 

Rúž Lasting Finish by Kate odtieň 03 má béžovo-marhuľovú farbu. V porovnaní s lakmi má oveľa krajšiu a príjemnejšiu vôňu. Trvácnosť je dobrá, vydrží pomerne dlho. Čo sa mi na tomto rúži nepáči je, že vytvára šupinky. Preto je lepšie naniesť ako podklad balzam a problém je vyriešený. 
Odtieň 02 je veľmi podobný ako odtieň laku Apocalips 303. Ako som pri ňom spomínala, že nie je vhodný na každý deň, to isté platí aj pre tento rúž. Hodí sa na výraznejšie večerné líčenie.
Ak to mám zhrnúť, viac fandím nude odtieňom, preto že mám radšej jemné líčenie a červené odtiene na mne vyzerajú dosť výstredne.

Aký názor máte vy ? 









14 komentárov:

  1. Aj mne sa viac páči nude, ale musím povedať že ani výrazné farby tejto značky nie sú zlé!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie sú zlé, ani nepoužiteľné..Niekedy na večer môžu byť super ;)

      Odstrániť
  2. Ja naopak veľmi nude odtiene nemusím, a hlavne teraz v lete... Ak je pleť tmavšia ako pery, neskutočne ma to vytáča. Kate 02 mám doma a tiež ju skôr využívam na večer. Naopak, Apocalips mám v odtieni 102 Nova a ten je úplné skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa tiež nepáči, keď sú pery svetlejšie ako pleť. Ja mám rada, keď sú len také prirodzene nude a nie bledé ako stena

      Odstrániť
  3. Ja tiež uprednostňujem skôr nude odtiene, ale ten Kate02 ti veeeľmi pristane:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Podle mě ti sedí více oba dva ty červené odstíny, jak ten Apocalips, tak ten od Kate!! :)

    http://maryblogcz.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojte,
    pozyvam vas na giveaway :-)
    http://natalyburtonweb.blogspot.sk/2013/07/first-giveaway.html?showComment=1372786820182#!/2013/07/first-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow, na Tvých rtech vypadají skvěle všechny barvy!

    VELKÁ giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tá červená je fakt krásna!
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥