.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

14. 6. 2013

AND THE WINNER IS...

Ahojte ! Musím sa priznať, že v poslednej dobe som svoj blog naozaj dosť zanedbávala, pretože som mala veľa povinností v škole, ale v blízkej dobe už určite o niečom napíšem.  Prejdime k veci ! 
Do Giveaway sa vás zapojilo 86- čo je pre mňa naozaj veľký počet. Som rada, že sa v komentároch objavili dobré, ale aj nie moc pozitívne názory, vďaka ktorým sa budem snažiť môj blog stále vylepšovať :)

   Výhru č.1 (Essence lak na nechty-odtieň 01 Jacob´s protection, očné pigmentové tiene- odtiene 01 a 02 + malé prekvapenie) získava :
 


Výhru č.2 (Match Perfection púder- odtieň 103 True Ivory, Lesk na pery Vinyl Gloss- odtieň 610 Be Dazzled, Očné tiene Traffic Stopping odtieň 002 U-Turn + malé prekvapenie) získava: 
Gratulujem ! 

V blízkej budúcnosti určite plánujem novú giveaway, ale ak chcete skúšať šťastie častejšie, určite navštívte tento blog http://newgiveaways.blogspot.sk/. Nájdete tam naozaj veľa krásnych giveaways :)  



5 komentárov:

Ďakujem za Váš komentár ♥