.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

19. 9. 2013

LASTING FINISH MATTE


  Ahojtéé ! 
Dnes Vám chcem predstaviť skvelú novinku, ktorú som ako Rimmel Agentka mala možnosť testovať za mesiac september. Je to rúž Lasting Finish by Kate Matte. Pôvodný elegantný dizajn je teraz v matnom červenom prevedení s čiernym podpisom Kate. Čo naň poviete ? Pekný, však ? :D Testujem odtieň 102- keď som otvorila obálku a uvidela ten odtieň, priznám sa, nebola som moc nadšená, preto že som zvyknutá na bledšie nude odtiene. Ale keď som ho vyskúšala, ostala som prekvapená, lebo na perách vyzerá veľmi pekne-o čosi svetlejšie. Ďalšia vec, ktorá ma na tomto výrobku prekvapila je jeho výdrž. Po tom ako som ho naniesla na pery som pila a jedla a rúž ostal aj po hodine a niečo takmer nezmenený! A nielen obal tohto rúžu je matný ! Ale aj jeho obsah-zloženie je totiž obohatené o rubínový púder. A krásne vonííí :P  Táto skvelá novinka by mala byť v predaji už od októbra a určite ho odporúčam vyskúšať :) Cena sa bude pohybovať okolo 5€. 


Čo naň poviete ? :) 



 

5 komentárov:

  1. Neverííím na dlhotrvajúce rúže, ja ich vždy akosi spapám:D ale táto farba je perfektná, takže celkom by stál za hriech :)

    Pozývam ťa na moju Giveaway - Rexona dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá veľmi dobre, farba sa mi rozhodne páči ! :-)
    Beauty Diaries

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥