.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

7. 2. 2015

NEW IN, WALLET

Dnešný článok nebude ani o kozmetike, ani o oblečení. Už dávnejšie som sa rozhodla, že si konečne založím paypal a účet na ebay a prestanem otravovať ostatných s mojimi nákupmi. Zatiaľ mi všetko, čo som chcela prišlo, no je to vždy prekvapenie, čo za vec mi vlastne príde do schránky. Vždy sa snažím hľadať len "drobnosti", aby mi ich v prípade poškodenia alebo nedoručenia nebolo ľúto. Naposledy som hľadala peňaženku,  pretože moja predošlá už bola zničená a môžem povedať, že som veľmi milo prekvapená ! Prišiel mi naozaj pekný kúsok. Chcela som nejaký milý, ale nie veľmi prekombinovaný vzor, ktorý ma poteší vždy, keď sa naň pozriem... to sú samozrejme kvetiny a červená farba, ktorá (vraj) priťahuje peniaze... uvidíme :D. Peňaženka má rozmer presne ako pre mňa. Zmestia sa mi do nej peniaze, doklady, kartičky,... všetko! Materiál je tiež veľmi praktický, jemne lesklý, takže sa nebude ani moc špiniť. Tak... a to je na dnes odo mňa všetko, zvyšok uvidíte na fotkách :) 







A čo vy a ebay? Trúfate si objednať aj "väčšie" kúsky? 

4 komentáre:

  1. Moc hezký vzor! Nedávno jsem psala článek právě o nakupování maličkostí z eBay a když se na to podívám zpětně, neměla jsem s žádným prodejcem problém a vše mi přišlo pečlivě zabalené. Takže nemám strach si objednat něco většího :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá moc hezky. Já z ebay objednávám už přes 1,5 roku a zatím jsem neměla problém. Sice se mi párkrát stalo, že mi objednaná věc nedorazila, ale prodejce mi vždy zaplacenou částku vrátil. Ale taky radši nakupuji jen drobnosti.

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá moc hezky. Já z ebay objednávám už přes 1,5 roku a zatím jsem neměla problém. Sice se mi párkrát stalo, že mi objednaná věc nedorazila, ale prodejce mi vždy zaplacenou částku vrátil. Ale taky radši nakupuji jen drobnosti.

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Objednavam dost vela veci z Ebay, aj pre deticky, skvele je na tom ze je tam garancia vratenia penazi, kupovala som uz kadeco, ako pises vzdy je tak trochu loteria co ti pride, ale aj ked mi tovar nedosiel tak mi ebay peniaze vratil.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥