.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

14. 2. 2015

SLADKÁ POCHÚŤKA

Krásny deň! Niektorí ste do komentárov písali, že by ste na blogu radi videli inšpirácie alebo tipy na moje obľúbené jedlo. A keďže je dnes Valentín, rozhodla som sa pripraviť túto sladkú mini inšpiráciu na moju obľúbenú pochúťku. Mňam! Je to jednoduché, tak ideme na to!

Potrebujeme: piškóty, banán nakrájaný na kolieska, čokoládu na varenie, špáradlá, strúhaný kokos, kokosový olej, vanilkový cukor

Určite to poznáte -banán vložíme medzi dva piškóty, napichneme na špáradlo a polejeme roztopenou čokoládou. Na panvici nasucho opečieme strúhaný kokos, pridáme čajovú lyžičku kokosového oleja a vanilkového cukru. Posnežíme čokoládu kokosom a hotovo!




7 komentárov:

  1. To vypadá dokonale, plán na víkend je jasný!! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá to nádherně, to si budu muset udělat :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hmmm, to vyzerá úžasne! :) Určite vyskúšam. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to vyzera uplne super! este som o tom nepoula,ale buduci vikend cakam navstevu takze asi vyskusam! dakujem :)


    Pozyvam na giveaway plnu roznej kozmetiky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá to nááádherně stejně tak jako tvůj blog!! :) Hned jsem se musela stát tvojí pravidelnou čtenářkou :) Pokud bys měla zájem, byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou!! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Určite vyskúšajte, je to mňamka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Určite vyskúšajte, je to mňamka ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥