.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

4. 3. 2015

LIP SEDUCTION

Ahojte. Dnes som si pre Vás po dlhej, dlhej dobe pripravila recenziu na kozmetiku.  Na môj obľúbený rúž Dermacol z rady Lip Seduction.

Ak by som mala možnosť vybrať si jeden jediný kozmetický produkt podľa svojho želania, neváhala by som a jednoznačne by som si vybrala rúž. Je to totiž neoddeliteľná súčasť môjho každodenného líčenia.  Najradšej mám prirodzené, ale aj výrazné ružové odtiene, no z času na čas použijem aj červený... aby bola zmena. Pred pár mesiacmi ma zaujala edícia od značky Dermacol s názvom Lip Seduction. Ide o hydratačné rúže s vôňou šťavnatého lichi. Priznám sa, že zo začiatku ma ich výrobky moc nezaujali a nevyvolali vo mne pocit, že ich musím za každú cenu mať. Ale keď som niekoľko z nich vyskúšala, našla som svojich obľúbencov, ktorých stále používam.



Séria Lip Seduction sa skladá z dvanástich odtieňov. Rúže majú  (podobne ako z ostatných kolekcii predtým)  hydratačné a krémové zloženie pre plné a svieže pery. Obsahujú olejčeky a vitamín E, ktoré pery vyživujú, hydratujú, podporujú ich regeneráciu a zabraňujú popraskaniu. Je to výhoda najmä teraz v zime, keď svoju pleť vystavujeme veľkým teplotným rozdielom. Sú výrazne farebne pigmentované a majú dobrú kryciu schopnosť, takže úplne stačí jediná vrstva a pery majú krásnu sýtu farbu. Konzistencia je jemná a ľahká, pery pekne vyhladí, zjemní a vytvorí na nich ochrannú vrstvičku. Výdrž je pomerne dlhá, ale bohužiaľ len dovtedy, kým nejem alebo nepijem. Potom sa začne zotierať. V popise výrobku som našla, že má aj vysoký lesk, no podľa mňa to nie je úplne 1OO% pravda. Skôr by som ho popísala ako jemný a prirodzený. Za to má u mňa obrovské plus, pretože nemám rada lesklé pery. Z tohto dôvodu nepoužívam ani žiadne lesky.




Sympatické je aj netradičné modro-zlaté balenie „click“. Pri iných značkách som sa s tým ešte zatiaľ nestretla... stačí len stlačiť spodnú stranu a vytiahnuť rúž z elegantného ochranného obalu. Je to dokonalá a praktická vychytávka , pretože zabraňuje samovoľnému otvoreniu rúžu. Takto sa vyhnem následnému zašpineniu, napríklad kozmetickej taštičky alebo kabelky.

Ja som sa rozhodla vyskúšať odtieň 01. Objednala som si ho z e-shopu parfums.sk. Na tejto stránke nájdete aj ostatné odtiene. Neviem ako presne tento odtieň  opísať. Jednoznačne je najružovejší z celej série... je to taký cukríkový alebo lepšie povedané „barbie“ odtieň.  V obale má jemnú ružovkastú farbu a na perách má  trošku chladný nádych. Ako som už spomínala, úplne stačí jedna  tenká vrstva. Potom už vyzerá dosť umelo a neprirodzene. Pre rovnomernú aplikáciu je vhodnejšie rúž aplikovať jemným vklepávaním, nie pretieraním, pretože sa zvykne v niektorých miestach hromadiť a vytvárať fľaky. 





Cena rúžu na tejto stránke je 5,30 eur. Myslím si, že to fajn spôsob, ako mať dobrý výrobok za dostupnú cenu. Na záver už len toľko, že som s týmto rúžom veľmi spokojná a určite Vám ho odporúčam.

5 komentárov:

  1. Původně mě tyto rtěnky taky nezaujaly, ale když čtu tvůj článek a hlavně vidím ten dokonalý odstín, tak si říkám, jak jsem je mohla ignorovat :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty click obaly jsem taky u žádných jiných drogerkových rtěnek neviděla, z těch dražších vím, že je dělá třeba Chanel (ale to už jsme cenově úplně někde jinde :D ), jinak barva vypadá vážně moc pěkně, ale dala jsem si teď trošku stopku na rtěnky, hromadí si mi to tady a to není úplně nejlepší :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny prirodzený odtieň!asi si budem musieť rozšíriť svoju zbierku, vďaka za tip) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky mam tento odstin a velice jsem si ho oblibila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je krásne, dermacol rúž určite vyskúšam, tento odtieň je veľmi prirodzený a to sa mi na ňom páči :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥