.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

18. 12. 2015

ZOELLA BEAUTY haul

Mám pocit, že Zoe Sugg asi ani nemusím predstavovať. Je to jedna z najznámejších youtuberov na celom svete. Vo svojich videách prezentuje čo robí, kde býva, čo ju zaujíma a ľudia ju za to radi sledujú. Viac sa o nej dozviete na jej blogu, instagrame a youtube kanále. Vďaka jej veľkému úspechu, charizme a šikovnosti vznikla jej rada Zoella beauty.  

Mne sa jej roztomilý štýl hrozne páči, a preto mi bolo hneď jasné, že z tejto rady musím niečo mať. V ponuke môžete nájsť  rôzne kolekcie (Tutti Fruity, Christmas Range) a v nich sprchové gély, telové mlieka, mydlá, balzamy na pery, kozmetické taštičky,...  

Ja som si zaobstarala dve taštičky na kozmetiku a sadu balzamov na pery. Objednávala som ich zo stránky feelunique.com, kde prebiehala akcia „3 za 2“, takže som najlacnejší produkt dostala zadarmo. Navyše, ak je objednávka väčšia ako 15 eur, poštovné je bezplatné. 



A teraz sú na rade samé chvály, pretože nielen, že ma veci nesklamali, ale všetko ma doslova nadchlo a predišlo moje očakávania. Od objednávania, doručenia, balenia, až po výrobky, ktoré sú naozaj krásne. Prvú kozmetickú tašku som si vybrala v ružovom prevedení s vtipným morčaťom. Je naozaj úžasná! Je vyrobená zo silnejšieho lesklého materiálu, vnútro je z omývateľnej látky. Má zlatý zips a vmestí sa do nej celý makeup, ktorý používam denne, keď sa líčim.


Druhá taštička je o niečo menšia, ale rovnako roztomilá. Je vyrobená z priesvitného plastového materiálu s ružovými bodkami a ilustráciami kozmetických produktov.  Mám v nej balzam na pery, antibakteriálny gél na ruky, hygienické vreckovky, žuvačky a všetky malé nevyhnutnosti, ktoré so sebou nosím v kabelke.


Poslednou vecou, ktorú som si objednala, je sada balzamov na pery z najnovšej kolekcie Christmas Range. Obsahuje balzamy s vanilkovou a mentolovou vôňou, ktorá je u oboch naozaj krásna a sladká, úplne na zjedenie! Obal je, ako inak, rozkošný. Sweet mint lip balm má ružovkastú farbu a na perách vytvára prirodzený finish. Vanilla cream lip balm je o niečo výraznejší. Pery dostanú jemný červenkastý nádych. 


Na dnes je to všetko. Budem rada, ak sa v komentároch podelíte o Váš názor na výrobky Zoella Beauty alebo napíšte, ktoré produkty sa páčia Vám.

 Majte sa krásne 
Belle-Katinka 

3 komentáre:

  1. Úžasné taštičky. Taky uvažuji, že si nějakou objednám :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zoella ma krasne produkty, taky si chci od ni uz dlouho neco poridit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zoella ma krasne produkty, taky si chci od ni uz dlouho neco poridit :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥