.comment-thread ol { counter-reset: countcomments; } .comment-thread li:before { content: counter(countcomments,decimal); counter-increment: countcomments; float: right; z-index: 2; position:relative; font-size: 22px; color: #555555; padding-left:10px; padding-top:3px; background: url(http://4.bp.blogspot.com/-f6ByQfbwApQ/T4x_8p1FGpI/AAAAAAAAB2A/WJKf-ybmvQk/s1600/comment+bubble2.png) no-repeat; margin-top:7px; margin-left:10px; width: 50px; height: 48px; } .comment-thread ol ol { counter-reset: contrebasse; } .comment-thread li li:before { content: counter(countcomments,decimal) "." counter(contrebasse,lower-latin); counter-increment: contrebasse; float: right; font-size: 18px; color: #666666; }

fashion, beauty and lifestyle blog

fashion, beauty and lifestyle blog

24. 8. 2013

PINK THINGS


Zdravím ! V dnešnom ružovom príspevku uvidíte všetky kúsky z mojej kozmetickej zbierky, ktoré sú v  ružovej farbe.  ♥ 
Na fotke môžte vidieť celú zbierku mojich "pink things".




Najobľúbenejšia vec z kategórie  "pink things"  je rúž od MAYBELLINE Color Whisper, o ktorom som už na svojom blogu písala (kuknite TU). 


The best thing no.2 je čistiaci krém od GARNIER, ktorý dôkladne odstraňuje nečistoty a pri tom pokožku nevysušuje a upokojuje.  Použitie je jednoduché: aplikuje sa na navlhčenú tvár a potom dôkladne opláchne vodou. Na obale je napísané,aby ste sa vyhli oblasti očí, ale ja ho používam aj na odličovanie očí, preto že mi ich vôbec nedráždi (a vôbec mi nevyhovujú odličovacie krémy na oči, ktoré sa dávajú na tampóny). Balenie má 200ml a vydrží naozaj dlho, preto že na umytie stačí naozaj malé množstvo. Cena sa pohybuje okolo 3-5€, čo je úplne v pohode cena :) Nemám mu čo vytknúť, dokonca aj obal je veľmi pekný a elegantný, s dávkovaním taktiež nie je žiadny problém, keďže je na pumpičku  ...Odporúčam ! 

Tretia vec je Rexona antiperspirant a deo sprej v jednom. Super vecička a kráásne voníí :P :D 

Na dnes to bude všetko. 
Máte aj vy niečo z mojich "pink things" medzi najobľúbenejšími ? 

4 komentáre:

  1. to je nádherné! zbožňujem ružovú a v tomto poste jej je naozaj dosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je úžasný článek. já osobně mám růžovou barvu moc ráda! :-) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásne fotky :) mojím ružovým obľúbencom je jednoznačne Versace bright crystal :) dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ďakujem pekne, som rada, že som vám ulahodila :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Váš komentár ♥